lunch

Lounas 27.6-4.7.2017

SOCIAL LUNCH TASTING 58;-

PRAWN COCKTAIL, BASIL & APPLE GAZPACHO
katkarapuja, omena-gazpachoa, basilikamajoneesia

`JAVIERS´ FOIE CREME
ankanmaksacremeä, timjami-kirsikkahilloa, `dukkah´-mausteseosta, focacciaa

SCALLOPS `NDUJA´ & TOMATOES
paistettua kampasimpukkaa, mausteista Nduja-makkaraa, paahdettua rapulientä, sitruunaöljyä, katkarapuja

`FASSI´ PASTRAMI SALMON
lohipastramia, `fassi´-hunajadressing, omenaa,  paahdettua saksanpähkinää

LOCAL ORGANIC LAMB KEBAB `SHISH STYLE´
grillattu lammaskebabvarras, fenkolisalaattia, seesamihummusta, harissaa

VANILLA, RHUBARB & STRAWBERRIES
vaniljajogurttia, hillottua raparperia ja mansikkaa, mansikka-raparperisorbettia, makeaa `dukkahia´

MATCHING WINES 32€

Blanc Seleccio, Jane Ventura, Penedès, Spain 12cl
Sherazade, Donnafugata, Sicily, Italy 16cl
Moscato d’Asti, Cascina Alberta, Piedmont, Italy  8cl

LUNCH  11.30-14

2 COURSES  25;- / 3 COURSES  29:- / Á MAIN 19;-            

TO START WITH

SALMON `KIBBEH NAYEH´
harissalla maustettu lohitatartar, bulguria, sitruunajogrttia, rapeaa leipää

SESAME HUMMUS & ROASTED HUMMUS
paahdettua jauhettua karitsaa, seesamihummusta, `dukkah´-mausteseosta, pitaleipää

ROASTED CAULIFLOWER `SAFFRON & TAHINI´
paahdettua kukkakaalia, granaattiomenaa, hasselpähkinää, sahrami-tahinijogurtti

TO CONTINUE WITH

CRISPY FISH `DUKKAH´ & TARAMOSALATA
`dukkah´-maustettua, rapeaksi paistettua kampelaa, pikkelöityä punasipulia, sitruuna-aiolia, patatas fritas

GRILLED CHICKEN KEBAB & TZATZIKI
grillattua harissa-maustettua kanaa, tsatsikia, tabbouleh, pitaleipää

ARTICHOKE RISOTTO
artisokkarisottoa, paahdettua artisokansydäntä, parmesaania, focaccia

TO FINISH WITH

BOULEVARD SOFT ICE CREAM + BERRIES
omatekoista softista, tuoreita marjoja

STRAWBERRY PAVLOVA
marenkia, marinoituja mansikoita, vaniljamoussea, pistaasia, mansikkasorbettia