lunch

Lounas 16-22.8.2017

SOCIAL LUNCH TASTING 58;-

PRAWN COCKTAIL, BASIL & APPLE GAZPACHO
katkarapuja, omena-gazpachoa, basilikamajoneesia

`JAVIERS´ FOIE CREME
ankanmaksacremeä, timjami-kirsikkahilloa, `dukkah´-mausteseosta, focacciaa

SCALLOPS `NDUJA´ & TOMATOES
paistettua kampasimpukkaa, mausteista Nduja-makkaraa, paahdettua rapulientä, sitruunaöljyä, katkarapuja

`FASSI´ PASTRAMI SALMON
lohipastramia, `fassi´-hunajadressing, omenaa,  paahdettua saksanpähkinää

LOCAL ORGANIC LAMB KEBAB `SHISH STYLE´
grillattu lammaskebabvarras, fenkolisalaattia, seesamihummusta, harissaa

VANILLA, RHUBARB & STRAWBERRIES
vaniljajogurttia, hillottua raparperia ja mansikkaa, mansikka-raparperisorbettia, makeaa `dukkahia´

MATCHING WINES 32€

Blanc Seleccio, Jane Ventura, Penedès, Spain 12cl
Sherazade, Donnafugata, Sicily, Italy 16cl
Moscato d’Asti, Cascina Alberta, Piedmont, Italy  8cl

LUNCH  11.30-14

2 COURSES  25;- / 3 COURSES  29:- / Á MAIN 19;-            

TO START WITH

GRILLED PULPO & ROMESCO
grillattua mustekalaa, rapeaa minimustekalaa, aioli mustekalan musteesta, paahdettua mantelisalsaa

BEEF TARTAR `MUHAMMARA´& CAPE
kotimainen härkätartar, pähkinäinen paprikadressing, kaprismajoneesia, sitruunaöljyä

ROASTED CAULIFLOWER & SAFFRON
paahdettua kukkakaalia, sahramijogurttia, granaattiomenaa, saksanpähkinää, `dukkah´-mausteseosta

 

TO CONTINUE WITH

SALMON `EL GRECO´
paahdettua lohta, persiljaa, tomaattia, fetajuustoa, sitruuna-aiolia, patatas fritas

HONEY PORK BELLY `GOLDEN SPICES´& LABNEH
possunkylkeä, hunajalla maustettua omenaa, hasselpähkinää, labneh, tabbouleh

`ZHOUG´ EGGPLANT & GARLIC
`zhoug´-grillattua munakoisoa, paahdettua valkosipuli-munakoisopyrettä, paprika-tomaattisalsaa

 

AFTER

BOULEVARD SOFT ICE CREAM + BERRIES
omatekoista softista, tuoreita marjoja

ORANGE BEIGNETS
friteerattuja tuulihattuja, appelsiinia, mascarponea