lunch

Lounas 18-24.10

 

 

SOCIAL LUNCH TASTING 58;-

PRAWN COCKTAIL, SORREL & APPLE GAZPACHO
katkarapuja, omena-suolaheinägazpachoa, tillimajoneesia

`JAVIERS´ FOIE CREME
ankanmaksacremeä, timjami-kirsikkahilloa, `dukkah´-mausteseosta, focacciaa

SCALLOPS, CHORIZO & TOMATOES
paistettua kampasimpukkaa, chorizo-makkaraa, paahdettua rapulientä, sitruunaöljyä, katkarapuja

SALMON PASTRAMI & TARAMOSALATA
lohipastramia, pähkinä-hunajadressing, omenaa, savustettu taimenenmäti-dressing

LOCAL ORGANIC LAMB KEBAB `SHISH STYLE´
grillattu lammaskebabvarras, fenkolisalaattia, seesamihummusta, harissaa

VANILLA `LABNEH´ & APPLE
vaniljajogurtticremeä, karamellisoitua omenaa, omenasorbettia, basilika-omenalientä, makeaa `dukkahia´

MATCHING WINES 32;-

Blanc Seleccio, Jane Ventura, Penedès, Spain 12cl
Sherazade, Donnafugata, Sicily, Italy 16cl
Moscato d’Asti, Cascina Alberta, Piedmont, Italy  8cl

 

LUNCH  11.30-14

 

2 COURSES  25;- / 3 COURSES  29:- / Á MAIN 19;-

TO START WITH

WHITE FISH `CHEVICHE´
vihreällä chilillä ja yrteillä marinoitua siikaa, omenaa, fenkolia

CHICKEN SKEWER & TZATZIKI
chimichurri-marinoitua kanaa vartaassa, tsatsikia, pitaleipää

BEETROOT WITH BLACK GARLIC & SAGE LABNEH
paahdettua punajuurta, endiiviä, paahdettua saksanpähkinää, musta-valkosipulipyrettä

 

TO CONTINUE WITH

SALMON `EL GRECO´
paahdettua lohta, tomaattia, oliivia, fetajuustoa, sitruuna-aiolia, patatas fritas

GRILLED PORK BELLY & TEMPURA SQUID
grillattua possunkylkeä, rapeaksi paistettua mustekalaa, sahrami-aiolia, tabbouleh

PUMPKIN RISOTTO
kurpitsarisottoa, grillattua kurpitsaa, sitruunaöljyä, foccacciaa

TO FINISH WITH

BOULEVARD SOFT ICE CREAM + BERRIES
omatekoista softista, tuoreita marjoja

XOCO & CITRUS
suklaamoussea, verigreippi-mandariinisorbettia, sitrussalaattia