lunch

Lounas 22-28.3.2017

SOCIAL LUNCH TASTING 57;-

ROASTED CAPSICUM GAZPACHO & PRAWN COCKTAIL
katkarapua, paahdettua paprikagazpachoa, salviamajoneesia

`JAVIERS´FOIE CREME
ankanmaksacremeä, timjami-kirsikkahilloa, `dukkah´-mausteseosta, focacciaa

SCALLOPS `HARISSA NOISETTE´
paistettua kampasimpukkaa, harissalla maustettua ruskeaa voita, paahdettua munakoisoa,
tomaattia, paahdettua saksanpähkinää

`FASSI´ PASTRAMI SALMON
lohipastramia, `fassi´-hunajadressing, omenaa,  paahdettua saksanpähkinää

LOCAL ORGANIC LAMB KEBAB `SHISH STYLE´
grillattu lammaskebabvarras, fenkolisalaattia, seesamihummusta, harissaa

CINNAMON ORANGE `LABNEH´
kaneli-jogurtticremeä, karamellisoitua appelsiinia, mandariinisorbettia

MATCHING WINES 32€

Geisenheimer Kläuserweg, Balthasar Ress, Rheingau, Saksa – 12 cl
Negre Seleccio, Jane Ventura, Penedès, Espanja – 16 cl
Beerenauslese Prestige, Lenz Moser, Burgenland, Itävalta – 8 cl

LUNCH  11.30-14

2 COURSES  25;- / 3 COURSES  29:- / Á MAIN 18;-            

TO START WITH

GRILLED CHICKEN SKEWER & TZATZIKI
grillattua kanaa vartaassa, tsatsikia, rapeaa valkosipulia

SMOKED SALMON RILLETTE
savustettua lohta, jogurttia, tilli-fenkolisalaattia, rapeaa leipää

PUMPKIN KIBBEH & SESAME HUMMUS
kurpitsa-kikhernepyöryköitä, seesamihummusta,  sitruunajogurttia, marinoitua kurpitsaa

TO CONTINUE WITH

TUNISIAN LAMB MEATBALLS
mausteisia karitsalihapyöryköitä, harissa-tomaattikastiketta, borlottipapuja, tahinijogurttia

GREEN CHERMOULA COD & BEAN FARRO
haudutettua turskaa, chermoula-yrttitahnaa, härkäpapuja, farroa, fenkoli-yrttisalaattia

ROASTED BEETS & FETA
paahdettua punajuurta, bulguria, fetaa, granaattiomena-dressing

TO FINISH WITH

BOULEVARD SOFT ICE CREAM + BERRIES
omatekoista softista, tuoreita marjoja

BOULEVARD SOCIAL TIRAMISU
appelsiininkukkavedellä maustettua mascarponea, kahvia, kahvijäätelöä