lunch

Lounas 26-29.4.2017

SOCIAL LUNCH TASTING 58;-

GRILLED GREEN MUSSELS `ROMESCO´
grillattuja vihersimpukoita vartaassa, chorizo-mantelisalsaa

BEEF TAR-TAR `HARISSA´
härkätartar, harissa-remouladea, keltuaiscremeä, selleriä, rapeaa leipää

SCALLOPS `HARISSA NOISETTE´
paistettua kampasimpukkaa, harissalla maustettua ruskeaa voita,
paahdettua munakoisoa, tomaattia, paahdettua saksanpähkinää

`FASSI´ PASTRAMI SALMON
lohipastramia, `fassi´-hunajadressing, omenaa,  paahdettua saksanpähkinää

`CADIZ STYLE´ PORK CHEEK & TRUFFLE
rosmariiniliemessä haudutettua possunposkea, haudutettua lehtikaalia ja juuripersiljaa, tryffelilientä

CINNAMON ORANGE `LABNEH´
kaneli-jogurtticremeä, karamellisoitua appelsiinia, mandariinisorbettia

MATCHING WINES 32€

Cara Nord Blanc, Tomàs Cusíne, Conca de Barberà, Spain – 12 cl
Rendez Vous, Viranel, Languedoc-Roussillon, France 16cl
Beerenauslese Prestige, Lenz Moser, Burgenland, Itävalta – 8 cl

LUNCH  11.30-14

2 COURSES  25;- / 3 COURSES  29:- / Á MAIN 19;-            

TO START WITH

WHITEFISH `CHEVICHE´
vihreällä chilillä ja yrteillä marinoitua siikaa, omenaa, fenkolia

CRISPY PORK `PECAN AND MAPLE´
rapeaksi paistettua possua, pekaanipähkinä- ja vaahterasiirappidressing

AVOCADO `FATTOUSH´
avokadoa, romainesalaattia, sitruuna-jogurttidressing, krutonkeja, saksanpähkinää

TO CONTINUE WITH

ROASTED ARCTIC CHAR & GRILLED SALAD
paahdettua nieriää, grillattua sydänsalaattia, parsaa, tahinijogurttia, tabbouleh

GRILLED CHICKEN SKEWER & TZATZIKI
grillattua kanaa vartaassa, tsatsikia, seesamihummusta, bulguria

SOCIAL FALAFEL AND TOMATO & HARISSA SAUCE
yrtti-falafeleja, harissa-tomaattikastiketta, borlottipapuja, sitruunajogurttia, pitaleipää

TO FINISH WITH

BOULEVARD SOFT ICE CREAM + BERRIES
omatekoista softista, tuoreita marjoja

XOCO & ORANGE
suklaamoussea, suolakaramellia, appelsiinilla maustettua jäätelöä