lunch

Lounas 24.5.2017

SOCIAL LUNCH TASTING 58;-

PRAWN COCKTAIL, BASIL & APPLE GAZPACHO
katkarapuja, omena-gazpachoa, basilikamajoneesia

`JAVIERS´ FOIE CREME
ankanmaksacremeä, timjami-kirsikkahilloa, `dukkah´-mausteseosta, focacciaa

SCALLOPS `NDUJA´ & TOMATOES
paistettua kampasimpukkaa, mausteista Nduja-makkaraa, paahdettua rapulientä, sitruunaöljyä, katkarapuja

`FASSI´ PASTRAMI SALMON
lohipastramia, `fassi´-hunajadressing, omenaa,  paahdettua saksanpähkinää

LOCAL ORGANIC LAMB KEBAB `SHISH STYLE´
grillattu lammaskebabvarras, fenkolisalaattia, seesamihummusta, harissaa

VANILLA, RHUBARB & STRAWBERRIES
vaniljajogurttia, hillottua raparperia ja mansikkaa, mansikka-raparperisorbettia, makeaa `dukkahia´

MATCHING WINES 32€

Vellodoro Pecorino, Umani Ronchi, Marche, Italy- 12 cl
Puydeval Rouge, Jeff Carrel, Languedoc-Roussillon, France -16cl
Beerenauslese Prestige, Lenz Moser, Burgenland, Itävalta – 8 cl

LUNCH  11.30-14

2 COURSES  25;- / 3 COURSES  29:- / Á MAIN 19;-            

TO START WITH

GRILLED CHICKEN SKEWER & HARISSA
grillattu kanavarras, harissaa, sitruunaöljyä

CRISPY SQUID `TARAMOSALATA´
rapeaksi paistettua kalmaria, savustettua taimenenmätitahnaa, sitruunaa, korianteria

ROASTED CAULIFLOWER & SAFFRON
paahdettua nieriää, sahramijogurttia, granaattiomenaa, saksanpähkinää, `dukkah´-mausteseosta

TO CONTINUE WITH

ROASTED ARCTIC CHAR, GRILLED SALAD & TAHINI
paahdettua nieriää, grillattua sydänsalaattia, tahinijogurttia, saksanpähkinää, tabbouleh

ORGANIC LAMB KEBAB `KOFTA´
mausteista lammas `koftaa´, tabbouleh, minttujogurttia, pitaleipää

ASPARAGUS RISOTTO
grillattua parsaa, risottoa, parmesaania, doccaccia, sitruunaöljy

TO FINISH WITH

BOULEVARD SOFT ICE CREAM + BERRIES
omatekoista softista, tuoreita marjoja

HAZELNUT & RASPBERRY
hasselpähkinä-maitosuklaabrulee, vadelma-verigreippisorbettia, vadelmia