Boulevard Social Birthday 25.-26.5.

TERVETULOA Boulevard Socialiin, Tomi Björckin ja Matti Wikbergin kolmanteen ravintolaan. Ravintolan ruokafilosofia perustuu koko Välimeren alueen parhaimpiin antimiin. Ruoka on jaettavaa ja kaikki annokset sekä menut tarjoillaan sosiaaliseen tyyliin, yhteisistä annoskulhoista, koko pöytäseurueelle nautittavaksi.

Juhlistamme kuudennetta syntymäpäiväämme kahdessa osassa. Ensin perjantaina 25.5 olemme osa ympäri Helsinkiä kiertävää Tour de Terrace-terassitapahtumaa, joilloin Bulevardin terassillamme nautiskelemme niin baarin kuin keittiön antimia.

Lauantaina 26.5 olemme luoneet syntymäpäiviämme kunniaksi kuuden ruokalajin maistelumenun tai voitte rakentaa mieleisen makukokonaisuuden Social Birthday Brunchin annoksista.

 Huomioimme erikoisruokavaliot, ilmoitattehan niistä tarjoilijallenne. Suosittelemme aloittamaan ruokahalua herättävällä cocktaililla tai lasillisella kuplivaa ja jatkamaan jommallakummalla herkullisella menullamme.

Mukavaa, että vietät syntämäpäivää kanssamme!

Menu

MENU BOULEVARD

57 PER HLÖ

HARISSA PORK BELLY BURGER & AIOLI
grillattua harissalla maustettua possunkylkeä, pehmeää leipää,
aiolia, pikkelöityä kurkkua ja punasipulia

BEEF TARTAR & BEETROOT
kotimainen härkätartar, paahdettua punajuurta,
tryffeliä, saksanpähkinää, salvia-valkosipulijugurttia

CRISPY SEAFOOD OF THE DAY & TARAMOSALATA
rapeaksi paistettuja päivän mereneläviä,
pikkelöityä punasipulia, taimenenmätidressing

`FASSI´ PASTRAMI SALMON
lohipastramia, `fassi´-hunajadressing, viinirypäleitä,
tilliä, omenaa, paahdettua saksanpähkinää

TABBOULEH & PITALEIPÄÄ

LOCAL ORGANIC LAMB KEBAB `SHISH STYLE´
grillattu karitsakebabvarras, grillattua pimientos-paprikaa,
fenkolisalaattia, hummusta, harissaa

BOULEVARD `TROPICAL BAKLAVA´
baklava ananaksesta, aprikoosista, mangosta ja pistaasista,
kookossorbettia, valkosuklaacremeä

 

MATCHING WINES 49;-

Bellone, Casale del Giglio, Lazio, Italy – 12cl
Chardonnay Trocken Frankweiler, Weingut Lidy,
Pfalz, Germany – 16cl
Carpe Diem, Château Seguin, Bordeaux, France – 12cl
Kabir, Donnafugata, Sisilia, Italiy– 8cl
Maistelumenu tarjoillaan ainoastaan koko pöytäseurueelle

SOCIAL BIRTHDAY BRUNCH

MINI LAMB KEBAB `SHISH STYLE´ 6:-
grillattu lammaskebab hienonnetusta lampaasta,
harissamajoneesia, korianteria

SALMON RILLETTE 6:-
savustettua lohta, jogurttia, korianteria, minttua, pikkelöityä fenkolia, rapeaa focacciaa

MINI PITA & `JAVIERS´ FOIE CRÈME 8;-
grillattua minipitaleipää, ankanmaksacremeä,
timjami-kirsikkahilloa, `dukkah´-mausteseosta

PORK RIBS `PECAN & MAPLE´ 12:-
rapeita possun ribsejä, pekaanipähkinä-vaahterasiirappidressing

ROASTED SALMON `CURRY & MUSSELS´ 16:-
sahramilla ja sitruunalla maustettua risottoa, paahdettua lohta, simpukoita, curry-simpukkaliemi

SOCIAL SHAKSHUKA 16:-
mausteisessa tomaatti-paprikakastikkeessa haudutettuja kananmunia,
persiljaa, grillattua hapanjuurileipää

EGGS BOULEVARD 19:-
maustettua kylmäsavulohta, pinaattia, uppomunaa,
pikkelöityjä sieniä, harissa-hollandaisekastiketta,
paahdettu englantilainen muffiini

BLACK ANGUS STEAK & CAFÉ BEIRUT 29;-
black angus-härkää , Café Beirut-maustevoita,
punaviinikastiketta, béarnaisekastiketta, paistettuja neulapapuja

SWEETS

LEMON PIE `MARRAKESH´ 12;-
oliiviöljy-sablekeksi, suolakaramellia, sitruunalabneh,
hunaja-sitruunatimjamijäätelöä

BOULEVARD SOCIAL SOFT ICE CREAM 6;-
itsetehtyä softista, viikoittain vaihtuvat maut